☀️ Vi holder sommerferie lukket uge 29, 30 & 31. Der bliver ikke besvaret henvendelser eller sendt ordrer i perioden. Tak for forståelsen ☀️

Trackday Mk1 Austin Countryman/Woodie 1966
Blå Austin Mini Countryman/Woodie mk1 fra 1966, som skal gennemgå en komplet renovering og samtidig ombygning af både karosseri, motor og interiør til en skrap trackday bil med fuld bur, 1460cc racer motor med 7 portet topstykke samt kraftigt opgraderet i undervogn (mange flere detaljer følger som opgaven skrider frem), men det er et sindsygt FEDT projekt. Vi har påbegyndt adskillelsen af bilen, så den snart er klar til at komme på besøg hos karosseri smeden.

Interiør

Bilens kabine er bygget op med nye reproducerede interiørdele fra vores samarbejdspartner Newton Commercial. Interiøret er valgt til at ligne en komplet original kabine i "Tartan Red" med fokus på de små detaljer. Herefter er det monteret i vores værksted med lyddæmpning hvor tjenligt, for at give øget støjreduktion under kørsel.

Motorrum

I motorrummet er der lagt vægt på originalt udseende med en enkel skjult ændring i form af elektronisk tænding for at give maksimal driftssikkerhed.