RetroSpeed er blevet til virkelighed!

Jeg har igennem længere tid haft lyst til at lægge flere kræfter i min store passion for klassiske biler - specielt de klassiske Mini´er og har derfor valgt at starte RetroSpeed ApS.

Der er kommet aftaler i hus med flere af de førende engelske leverandører af nye reservedele til Mini´er og der vil være ugentlig levering fra moderlandet - samt adgang til et stort lager af brugte Minidele.

RetroSpeed kan levere både standarddele, et bredt program af performancedele samt alu-fælge og hjulsæt i flere af de klassiske designs som klæder vores Mini´er rigtig godt.

En del af værkstedets ydelser vil også være min store erfaring med at sammensætte og bygge kraftigere motorer, der også er hverdags egnede samt optimering af undervogn og bremser der matcher den højere effekt.

Kontakt mig gerne for reparation, reservedele, projekter, performance optimering eller andre opgaver på klassiske biler.

Åbningstider efter aftale og jeg træffes bedst mellem 8-16 på hverdage, send gerne en besked her eller på mail - så vender jeg tilbage hurtigst muligt.

Jeg ser frem til at tage imod jeres henvendelser.

Åbningstider: 

- Mandag-torsdag 8.00-16.30

- Fredag 8.00-15.30


Rune Ravn Andersen