Top Pakningssæt, Small Bore med Komposit Pakning - Opgraderet

253,00 kr.
Varenummer: AJM1250MS

Alle small bore top pakninger passer også til 803cc & 948cc a-serie motorer (Austin A35/A30, Morris Minor, A40 Farina, Austin Healey Sprite og MG Midget)

OBS: Kobber toppakningerne betragtes fejlagtigt af mange som de bedste, men de kræver at overflade ruheden på begge pakningsflader er meget glat (planslebet) for at de slutter helt tæt... fabriks bearbejdningen er planfræset eller langhøvlet, hvilket giver en lidt mere grov overflade ruhed som fungere bedst med komposit toppakninger.

Kobberpaknings fordel er at den kan holde til højere temperaturer i længere tid, men stiller store krav til meget fin overflade ruhed på begge pakflader.

Komposit pakningens fordel er at den bedre kan slutte tæt med en grovere overflade ruhed som på de fabriks bearbejdede overflader på både motorblok og topstykke, men kan fint holde til varme i selv kraftigt tunede gade maskiner. 

Inklusiv pakninger til HS2 & HS4 Karburatorer (se billede)

Med standard komposit toppakning - Blød side opad (kan kendes på at det er den side med mønster og dato mærkning)

OBS. Alle vores top pakningssæt er opgraderet med 4 stk. kvalitets viton oliehætter til indsugningsventilerne for bedre holdbarhed.

1
+
Tilføj til kurv
Priser er inkl. moms
Andre købte også